Lazio'da Mauruzio Sarri dönemi sona erdi! Giovanni Martusciello göreve geldi

Serie A takımlarından Lazio teknik direktör Mauruzio Sarri'nin istifa ettiği yerine Giovanni Martusciello göreve geldiğini açıkladı.

Lazio'da Mauruzio Sarri dönemi sona erdi! Giovanni Martusciello göreve geldi

Serie A takımlarından Lazio'da kötü sonuçların ardından teknik direktör Maurizio Sarri görevinden istifa etti. Maurizio Sarri, Seria A'da Lazio'nun başında çıktığı son 6 maçta 4 mağlubiyet alırken Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda ilk maçta evinde 1-0 yendi deplasmanda rakibine 3-0 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda etti.

LAZİO SARRİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

İtalyan ekibi Lazio'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Sarri'nin istifası, teşekkür edilerek duyuruldu. Lazio'nun açıklamasında, "Kendisine, ulaşılan hedefler ve gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür eder, hayatında ve profesyonel kariyerinde iyi şanslar dileriz" ifadelerine yer verildi.

LAZİO'NUN YENİ TEKNİK ADAMI SARRİ'NİN YARDIMCI: MARTUSCİELLO

Bu arada duyuruda Lazio'nun yeni çalıştırıcısı da açıklandı. Serie A ekibinde teknik direktörlük koltuğu, Sarri'nin yardımcı antrenörü Giovanni Martusciello'ya emanet edildi.

2021 yılından beri başkent ekibi Lazio'nun başında olan Maurizio Sarri 137 maça çıktı ve 1.64 puan ortalaması tutturdu. 65 maçta sahadan galibiyet ile ayrılan deneyimli teknik adam, 30 beraberlik ve 42 yenilgiyi karnesine ekledi.

Lazio, Serie A'da oynadığı 28 maçta 40 puan topladı ve 9. bamakata bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER