Kulüpler birliği duyurdu! Passolig devri sona erdi!

Türk futbolunda bir devir kapandı. 2014 yılından itibaren hayatımıza giren Passolig, artık tek başına olmayacak. Kulüpler birliği konu ile ilgili kamuoyunu aydınlatmak için bir yazılı açıklama yaptı.

Kulüpler birliği duyurdu! Passolig devri sona erdi!

Türk futbolunun son 10 yılına damga vuran Passolig gelecek sezondan itibaren tek başına olmayacak. Konu ile ilgili Kulüpler Birliği bir açıklama yaptı.

2014 Yılında ilk olarak hayatımıza giren ve futbol maçlarına e- bilet ile girilmesi devri başlatan Passolig uygulaması artık tarihe karışıyor. Yapılan açıklamaya göre 2024-2025 sezonunda kulüpler artık anlaşmalı oldukları firmalar aracılığı ile bilet satışı gerçekleştirebilecek. Konu ile ilgili Kulüpler Birliği tarafından yapılan açıklamada “Kulüplerimiz, önümüzdeki dönemde elektronik bilet satışı organizasyonunu anlaşacakları firmalar ile gerçekleştirmek kanaatindedirler” denildi.

Kulüpler birliği duyurdu! Passolig devri sona erdi!

KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN FİRMALARA ÇAĞRI

Söz konusu açıklama kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar spor müsabakalarına bundan sonra nasıl gireceklerini araştırmaya başladı. Edinilen bilgiye göre kulüpler bundan sonrasında kendi inisiyatifleri ile anlaşacakları firmadan taraftarlarına bilet satışı yapacaklar. Kulüpler Birliği de açıklamasında tüm firmalara çağrıda bulunarak Kulüplerin bilet satış organizasyonuna talip olacak firmaların Kulüpler Birliği Vakfı'na başvurularını iletmeleri için çağrıda bulundu.

Söz konusu haber spor kamuoyunda kısa sürede gündem oldu. Yapılan açıklamanın ardından kulüplerin hangi firmalar ile anlaşacağı merak konusu oldu. Söz konusu organizasyonların kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlara bu doğrultuda yeni açıklamaların yapılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER