Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TRT şifresiz verecek mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında Galatasaray deplasmanda Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor? Peki TRT bu önemli mücadeleyi şifresiz yayınlayacak mı

Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TRT şifresiz verecek mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Galatasaray A Grubu 6. maçında Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.

İlk maçta Galatasaray zorlu rakibi ile RAMS Park'ta karşı karşıya gelmişti. Sarı kırmızılılar 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada ortaya koyduğu iyi mücadele ile üst üste golleri bulmuş ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Geride kalan 5 maçta Galatasaray topladığı 5 puan ile 3. sırada yer alıyor. Kopenhag tıpkı Galatasaray gibi 5 puana sahip olmasına karşı averaj ile ikinci basamakta yer alıyor. Gruptan çıkmayı garantileyen Bayern Münih'in 13 puanı bulunurken son basamakta yer alan İngiliz ekibi Manchester United'ın bulunuyor.

Gruptan çıkmak adına mutlak kazanması gereken karşılaşmada Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Galatasaray'ın Kopengah deplasmanından galibiyet ile dönememesi Manchester United'ın da Bayern Münih karşısında kazanması halinde sarı - kırmızılılar Avrupa defterini kapatacak.

KOPENHAG - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Danimarka'nın Başkenti Kopenhag'da bulunan Parken Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 23.00'de başlayacak. Mücadele EXXEN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Kopenhag: Grabara, Anderson, Vavro, Diks, Jelert, Falk, Gonçalves, Lerager, Elyounoussi, Achouri, Claesson.

Galatasaray:Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

SANCHEZ VE ZİYECH'İN SAKATLIĞI GEÇTİ

Galatasaray'da sakatlığını atlatan Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech'in Kopenhag ile oynanacak mücadelede forma giymelerini bekleniliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER