Kızılyıldız - Benfica maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı?

Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Yeni formatından dolayı salı ve çarşamba günleri haricinde de maçların oynayacağı turnuvada Türk futbolseverlerin gözü milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu'nda olacak.

Kızılyıldız - Benfica maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı?

3.Ligden direk Süper Lige transfer olarak büyük ses getiren Kerem Aktürkoğlu bu başarısını sürdürmeyi başarmıştı. Galatasararay ile 4 sezonda 179 maça çıkan Aktüroğlu şampiyonluklar yaşadığı ve milli takıma kadar yükseldiği takımına 12 milyon Euro kazandırarak Portekiz ligi ekiplerinden Benfica'nın yolunu tutmuştu.

ÜLKENİN GURURU OLDU

Transferin son günlerinde yaşanan bu gelişme Türk futbolcularının son dönemde Avrupa'ya gidişinde gelinen durumu gözler önüne serdi. Kerem Aktürkoğlu ise geçtiğimiz günlerde takımı ile çıktığı ilk maçında gol atarak Benfica taraftarlarından onay almayı başardı.

GÖZLER MAÇ SAATİNDE

Kerem Aktürkoğlu'nun transferi ile birlikte Türkiye'de Benfica'nın maçlarına ilgi gösterilmeye başlandı. Bir diğer milli futbolcumuz Orkun Kökçü'nün de formasını giydiği Benfica Şampiyonlar ligi ilk hafta maçında bu akşam Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek. İlk 11'in maçın başlamasına 1 saat kala açıklanması beklenirken Kerem Aktürkoğlu'nun maçta yine süre bulması bekleniyor.

Sırbistan'da oynanacak mücadele saat 19:45'te başlayacak. Mücadelenin yayıncısı ise TRT Dijital Platrormu Tabii olacak. Şifreli olarak yayınlanacak bu maçı izlemek isteyenlerin Tabii Premium paketi satın alması gerekiyor. TRT ise aynı saatte şifresiz olarak Feyenoord - Bayer Leverkusen maçını ekranlara taşıyacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER