Kırıkkaleli kick boksçular hedefleri için çalışmalarını sürdürüyor

Kırıkkaleli kick boksçular, dünya şampiyonu olma yolundaki hedeflerine odaklandı. Başarılı sporcular, hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Kırıkkaleli kick boksçular hedefleri için çalışmalarını sürdürüyor

Dünya ikincisi ve Avrupa şampiyonu kick boksçular, dünya şampiyonluğunu hedefliyor. Genç sporcuların azmi ise çevresindekiler tarafından çok takdir ediliyor.

Kırıkkaleli kick boksçular dünya ikincisi Yaren Acar ile Türkiye ve Avrupa şampiyonu Mevlüdiye Aktaş, dünya şampiyonluğu hedefiyle çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kırıkkale Polis Gücü Lider Spor Kulübü sporcusu 18 yaşındaki Yaren Acar, geçen ay İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Turkish Open Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandı. Milli forma hayali ile Avrupa ve dünya şampiyonluğu hedefiyle çalışmalarını sürdüren lise öğrencisi Yaren Acar, 2 yıl önce Polis Gücü Lider Spor Kulübü'nde spora başladığını anlattı.

Kırıkkaleli kick boksçular hedefleri için çalışmalarını sürdürüyor

"TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA SIKI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUM"

Yaren Acar, "Şu ana kadar 2 kez Türkiye bir de dünya kupasına katıldım. Türkiye şampiyonalarında çok fazla başarı elde edemedim ama Uluslararası Turkish Open Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandım. Bundan sonraki hedeflerim, katıldığım şampiyonalarda altın madalya ve daha fazlasını kazanmak. Temmuz ayında Konya'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına sıkı bir şekilde hazırlanıyorum" dedi.

Yüksek lisans öğrencisi 26 yaşındaki milli kick boksçu Mevlüdiye Aktaş da 17 yaşında başladığı kick boksta 6 Türkiye, 3 de Avrupa kupası şampiyonluğunun bulunduğunu söyledi. Aktaş, Temmuzda Konya'da düzenlenecek Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası için arkadaşlarıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Aktaş, "İnşallah orada da altın madalya alacağımı umuyorum. Küçüklere ve gençlere spora erken başlamalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bireyler küçük yaşta başladıklarında daha özgüven sahibi oluyor. Bu sayede dışarıda kendini daha iyi ifade edebildiğini ve savunabildiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Anterenör Adem Ayten ise Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası'na hazırlandıklarını ve aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER