Kick boksta 15 madalyaya sahip Resul Aras çalışmalarını sürdürüyor

Kick boksta dünya ve Türkiye şampiyonlukları kazanan Resul Aras, yeni madalyalar kazanmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kick boksta 15 madalyaya sahip Resul Aras çalışmalarını sürdürüyor

Başarılı bir spor kariyeri bulunan 17 yaşındaki Resul Aras, kendini daha da geliştirerek madalyalarına yenilerini eklemek için çalışıyor.

Kick boksta dünya ve Türkiye şampiyonlukları kazanan 17 yaşındaki Resul Aras'ın 15 madalyası bulunuyor. Resul Aras, derecelerine yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. 9 yaşında dayısının yönlendirmesiyle tekvando sporuna başlayan Aras, daha sonra kick boks branşına geçiş yaptı. Başarılarıyla çok konuşulan Resul Aras, kısa süre içinde Türkiye şampiyonlukları ve uluslararası başarılar elde etti.

Aras, Muaythai Uluslararası Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük, Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda da birincilik kazandı. Kick boksta 15 madalyası bulunan Aras, en son geçen ay 50 ülkeden 5 bin sporcunun katıldığı Turkish Open WAKO Dünya Kupası Şampiyonası'nda da birinci oldu.

Kick boksta 15 madalyaya sahip Resul Aras çalışmalarını sürdürüyor

"DÜNYA ŞAMPİYONASINDA KÜRSÜDE BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK İSTİYORUM"

Resul Aras, Dünya Kupası Şampiyonası'nda altın madalya kazanmanın kendisini motive ettiğini söyledi. Çok çalıştığını anlatan Resul Aras, "Gelecek ay Türkiye Şampiyonası var. Orada da derece elde ederek 23 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Macaristan'da gerçekleşecek Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda ülkemi temsil etmek istiyorum. Çok çalışıyorum, dünya şampiyonasında kürsüde yer alıp bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kazandığı madalyalarla emeğinin karşılığını aldığını söyleyen Aras, her zaman daha iyisi olmak için mücadele ettiğini dile getirdi. Antrenör Arif Değirmenci de Resul Aras'ın çok çalışkan olduğunu ve gelecekte daha iyi yerlere geleceğini belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER