Keçiörengücü'nün Ocak ayı fikstürü belli oldu

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara Keçiörengücü'nün ligin 18, 19 ve 20. haftasında ve Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda oynayacağı maçların programı belli oldu.

Keçiörengücü'nün Ocak ayı fikstürü belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol 1.Lig'in ikinci yarısında oynanacak 18, 19 ve 20. hafta maçları ile Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarının programını açıkladı. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü bu periyotta 1 iç saha 3 deplasman maçı oynayacak.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜN FİKSTÜRÜ

Ankara Keçiörengücü ilk olarak 18. haftada Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak ve eflatun - beyazlılar için ikinci yarı resmen başlayacak. Eyüp Stadyumu'nda oynanacak Eyüpspor - Ankara Keçiörengücü mücadelesi 13 Ocak Salı saat 19.00'da başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda EMS Yapı Sivasspor ile eşleşen Ankara Keçiörengücü, 18 Ocak Perşembe saat 13.00'de BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda bir üst tura yükselmek için mücadele edecek.

Başkentin eflatun - beyazlı ekibi 19. haftada Ankara'da olacak. Ankara Keçiörengücü, Aktepe Stadyumu'nda Manisa Futbol Kulübü'nü ağırlayacak. Mücadele 21 Ocak Pazar saat 13.30'da oynanacak.

Ankara ekibi bu dört maçlık periyottaki son maçında Adana deplasmanında olacak. 26 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda Ankara Keçiörengücü, Akdeniz ekibi Adanaspor'un konuğu olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER