Keçiörengücü'ne Ahmet Cingöz'de iyi gelmedi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, dün Teksüt Bandırmaspor'a 2-0 mağlup oldu. Eflatun - beyazlılar yeni teknik direktör Ahmet Cingöz yönetiminde ligde oynadığı ikinci maçıda kaybetti.

Keçiörengücü'ne Ahmet Cingöz'de iyi gelmedi

Ankara Keçiörengücü'nde düşüş devam ediyor. Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında dün oynan maçta Ankara Keçiörengücü evinde Teksüt Bandırmaspor'a 1-0 öne geçmesine rağmen 3-1 mağlup oldu. Eflatun - beyazlılar 40. dakikada Şahverdi'nin golü 1-0 öne geçti ve ilk yarı hem skor hem pozisyon zenginliği açısından Ankara Keçiörengücü üstünlüğü ile tamamladı. İkinci yarıda sahada bambaşka bir oyun vardı. Teksüt Bandırmaspor 50. dakikada Dijite ve 70 ile 75. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun attığı goller ile karşılaşmayı 3-1 kazanmayı bildi. Ankara ekibi bu mağlubiyet ile birlikte ligde oynadığı son 5 maçta tek galibiyet dahi alamadı.

Keçiörengücü'ne Ahmet Cingöz'de iyi gelmedi

İKİNCİ CİNGÖZ DÖNEMİ KÖTÜ BAŞLADI

Ankara Keçiörengücü Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Sakaryaspor'a 3-1 mağlup olmuş ve karşılaşmanın ardından Serhat Gülpınar ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. Gülpınar'ın ardından Başkent ekibinin yeni teknik direktörü daha önce kulüpte yardımcı antrenör, sportif direktör ve teknik direktör olarak görev yapan Ahmet Cingöz olmuştu. Cingöz'ün ikinci döneminde üç maça çıkan Keçiörengücü bu maçların 2'sine ligde 1'ine Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktı. Ümraniyespor ve Bandırmaspor karşısında ligde mağlubiyet alınırken Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Muşspor'u 2-1 ile geçtiler.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER