Keçiörengücü, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor

Gelecek sezon Trendol 1. Lig'inde mücadele edecek olan temsilcimiz Keçiörengücü, yeni transferler eşliğinde Bolu Abant'ta yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Keçiörengücü, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor

Trendyol 1. Ligi'ndeki Başkent Ankara temsilcimiz Bolu'da yeni sezona hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Takım, çalışmalarını Bolu'nun Abant mevkiinde bulunan bir otelde yapıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden ekip, Bolu'daki kampta çift idman yaparak yeni sezon için güç depoluyor. Teknik Direktör Serhat Gülpınar yönetiminde antrenmanlarını sürdüren eflatun-beyazlılar ay sonuna kadar çalışmalarına devam edecek. Yapılacak olan bu çalışmalarda takımın teknik patronu Serhat Gülpınar'ın oyuncularını yi yönde zorladığı gelen bilgiler arasında.

Takımın orta saha mevkisinde görev alan oyunculardan olan Şahverdi Çetin gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hollanda'dan gelen takımın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Şahverdi Çetin, 'Biz play-offları yakalamak istiyoruz. Umarım çıkmaya da oynarız. Takım iyi, iyi çalışıyoruz. Hedeflerimiz bu yönde' şeklinde ifadelerde bulundu.

sahverdi-cetin-play-offlari-yakalamak-istiyor-16147459-amp.jpg

"Takım iyi, iyi çalışıyoruz"

Ayrıca kamp çalışmalarının iyi geçtiğini ve iyi çalıştıklarını vurgulayan futbolcu "Kamp şu an iyi geçiyor, iyi çalışıyoruz. Yaklaşık bir hafta 8 gün iyi çalıştık. İki gün ara vardı. İkinci kampa başladık. Sekiz gün daha umarım iyi çalışırız. Türkiye güzel. O yüzden yine geri döndüm. Ben de ondan önce Ankaragücü'nde oynadım. Ankara'yı seviyorum. Ortam çok iyi. İyi anlaşıyoruz. Takımda aile havası var. Sürekli yemeklerden sonra bahçede oturuyoruz. Keyifli vakit geçiriyoruz takımla birlikte. Biz play-offları yakalamak istiyoruz. Umarım çıkmaya da oynarız. Takım iyi, iyi çalışıyoruz. Hedeflerimiz bu yönde" diyerek morallerinin yerinde olduğunu ve yeni sezona iyi hazırlandıklarını ifade etti.

SONRAKİ HABER