Keçiörengücü Ümraniyespor'a 2 golle mağlup oldu

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmadanda Ümraniyespor'a 2-0 mağlup oldu.

Keçiörengücü Ümraniyespor'a 2 golle mağlup oldu

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Ümraniyespor ile Ankara Keçiörengücü, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Ümraniyespor, Ankara Keçiörengücü'nü 42. dakikada Glumac ve 71. dakikada penaltıdan Diniyev'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

Karşılaşmanın ilk yarısı Ümraniyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. 42. dakikada Tomislav Glumac topu ağlara gönderdi ve Ümraniyespor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Keçiörengücü ilk yarıda çok fazla pozisyona girmese de bir kaç gol girişiminde bulundu fakat gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya ise Keçiörengücü iki oyuncu değişikli ile başladı. 46. dakikada Orhan Nahırcı oyundan çıkarken yerine Şahverdi Çetin girdi. Bir diğer değişiklikte ise Melih İnan oyuna girdi Bahadır Yıldırım kenara geldi.

66. dakikada Ümraniyespor 3 oyuncu birden değiştirdi. I. Coffie çıktı Muhammed Mert girdi. Emre Demir kenara geldi Melih Okutan oyuna girdi. Son oyuncu değişikliğinde ise Bouali çıkarken Onur Ayık oyuna girdi.

70. dakikada Ümraniyespor penaltı kazandı.

71. dakikada topu beyaz noktaya koyan Coşqun Şahin Diniyev topu ağlara gönderdi ve durumu 2-0'a getirdi.

76. dakikada Ankara Keçiörengücü'nde Gregory Ariyibi kızardı. 58. dakikadan sarı kartı olan Ariyibi gördüğü ikinci kart sonucunda kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

Kalan bölümde her iki takımında gol girişimi olsada başka gol olmadı ve Ümraniyespor, Ankara Keçiörengücü'nü 2-0 mağlup etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER