Keçiörengücü Ümraniye deplasmanında

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Keçiörengücü Ümraniye deplasmanında

Trendyol 1. Lig'de 15. hafta 9 Aralık Cumartesi (Bugün) oynanacak 4 karşılaşma ile başlayacak. Başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü ise deplasmanda bugün Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Ankara ekibinde hedef iyi bir oyunla mutlak galibiyet almak.

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadele TRT Spor ve Bein Sports MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

AHMET CİNGÖZ'ÜN İKİNCİ DÖNEMİNDEKİ İLK LİG MAÇI

Ankara Keçiörengücü geçtiğimiz hafta Sakaryaspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından teknik direktör Serhat Gülpınar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurmuştu. Gülpınar'ın ardından eflatun - beyazlılar takımın başına eski teknik direktörü Ahmet Cingöz'ü getirmişti. Cingöz ikinci dönemindeki ilk maçına Ziraat Türkiye Kupası 4.tur mücadelesinde çıkmış ve Muş 1984 Muşspor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükselmişlerdi. Şimdi ise Cingöz yönetimindeki Keçiörengücü ligdeki ilk maçına İstanbul temsilcisi Ümraniyespor karşısında çıkacak. Ahmet Cingöz ikinci dönemine hem kupa hem lig galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Ümraniyespor:Übeyd, Popov, Cavare, Glumac, Hasan, Cofie, Serkan, Onur, Diniyev, Emre Demir, Bregu.

Ankara Keçiörengücü: Metin, Erkam Reşmen, Orhan, Arda, Muharrem, Mara, Erkam Develi, Melih, Bardhi, Camara, Koray.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER