Keçiörengücü Serhat Gülpınar ile yollarını ayırdı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü teknik direktör Serhat Gülpınar ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Keçiörengücü Serhat Gülpınar ile yollarını ayırdı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara Keçiörengücü, teknik direktör Serhat Gülpınar ile yollarını ayırdığını açıkladı. Açıklama kulübün sosyal medya hesabından geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teşekkürler Serhat Gülpınar

Teknik direktörümüz Serhat Gülpınar ile karşılıklı yapılan görüşmeler neticesinde yollarımız ayrılmıştır. Kendisine ve ekibine, kulübümüze verdiği büyük hizmetler için teşekkür eder bundan sonraki teknik direktörlük hayatında başarılar dileriz."

KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜN GALİBİYET HASRETİ 3'E YÜKSELDİ

Trendyol 1. Lig'de play - off için mücadele veren Ankara Keçiörengücü oynadığı son 3 karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrılamadı. Ankara ekibi bu süreçte 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. İlk olarak evinde ağırladığı Bodrumspor ile 1-1 berabere kalan Ankara Keçiörengücü daha sonra deplasmanda Gençlerbirliği ile derbi mücadelesine çıktı. Üretkenlik açısından sorun yaşadığı karşılaşmadan 88. dakikada Bardhi'nin penaltıdan attığı gol ile 1 puan ile ayrıldı. Ligde oynadığı son maçta ise Sakaryaspor'u Aktepe Stadyumu'nda ağırladı. Eflatun - beyazlılar karşılaşmanın 4. dakikasında Melih İnan'ın attığı golle 1-0 öne geçse de skoru koruyamadı ve 24 ile 72. dakikada Del Valle ve 90+2. dakikada Ndlovu'nun attığı gollerle 3-1 mağlup oldu.

SONRAKİ HABER