Keçiörengücü evinde 3 puanı 3 golle bıraktı

Trendyol 1.Lig'in 16. haftasında Ankara Keçiörengücü konuk ettiği Teksüt Bandırmaspor'a 3-1 mağlup etti.

Keçiörengücü evinde 3 puanı 3 golle bıraktı

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Ankara Keçiörengücü ile Teksüt Bandırmaspor, Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ankara Keçiörengücü 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibine 50. dakikada Moussa Djitte ve 70 ile 75. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun attığı gollerle 3 -1 mağlup oldu. Mağlubiyete engel olamayan Ankara Keçiörengücü'nün tek golünü 40. dakikada Erkam Develi kaydetti.

Bu sonuçla Ankara Keçiörengücü, Trendyol 1. Lig'de 16. haftayı 19 puan ile tamamladı. Teksüt Bandırmaspor ise puanını 30'a çıkardı ve 4. sıraya yükseldi.

Keçiörengücü evinde 3 puanı 3 golle bıraktı

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

Karşılaşmada ilk 10 dakika golsüz eşitlikle 0-0'lık eşitlikle geçildi. İki takımında net bir gol pozisyonu yakalayamadı.

15. dakikada Doğan Can ile ceza sahasının hemen bir kaç metre dışından serbest kuruş kulanan Bandırmaspor gole çok yaklaştı.Doğan Can uzak köşeye sert vurdu kaleci Metin son anda topu kornere çeldi.

Keçiörengücü gole yaklaştı. 20. dakikada Bardhi'nin savunma arkasına pasında ceza sahası içerisine sokulurken sağ çaprazdan vurdu, top direğin dibinden dışarı gitti.

Mücadelenin 3'te 1'lik kısmı geride kalırken golsüz eşitlikle mücadele devam ediyor.

40. dakika Ankara Keçiörengücü, Erkam Develi ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Keçiörengücü'nün sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Camara ceza yayının önüne indirdi. Sağ ayağının dışı ile mükemmel bir şut çıkardı ve topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu.

42. dakikada Ankara Keçiörengücü ikinci gole yaklaştı. Çok adamla ceza sahsına giren Başkent ekibinde penaltı noktasında Dembele vurdu top kaleci Akın'dan döndü ardından dönen topta Şahverdi vurdu fakat kaleci Akın yine gole izin vermedi.

İlk yarının kalan bölümünde karşılıklı ataklar olsa da başka gol olmadı ve Ankara Keçiörengücü soyunma odasına 1-0'lık üstünlük ile gitti.

50. dakikada Bandırmaspor karşılaşmada dengeyi yeniden kurdu. Bandırmaspor'da Levent'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta kale sahasına gelen topu kaleci Metin sektirdi. Boşta kalan topta Djitte ağları havalandırdı ve durum 1-1 oldu.

62. dakikada Ankara Keçiörengücü kaleyi cepheden gören bir noktadan Şahverdi ile serbest vuruş kullandı. Şahverdi'nin sağ ayak içi ile vurduğu top direğe çarparak oyun alanına döndü.

Bandırmaspor 70. dakikada öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Djitte'nin savunma arkasına gönderdiği topta Jozefzoon aldı ve içeri çevirdi. Penaltı noktası üzerinde topu kontrol eden Metehan dönerek yakın direk dibine yerden vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

75. dakikada Bandırmaspor farkı üçe çıkardı. Sağ kanatta topu alan Djitte içeri çevirdi ve sağ ayağıyla Metehan sert vurdu ve kaleci Metin'in solundan topu filelere gönderdi. Kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı.

83. dakikada Mayi'nin Sergen'in yaptığı müdahalenin ardından hakem sarı kartını gösterdi. Fakat VAR'ın müdahalesi ile pozisyonu izleyen hakem İlker Yasin Avcı, sarı kartı iptal etti ve kırmızı kartını gösterdi. Keçiörengücü 10 kişi kaldı.

Kalan bölümde her iki takımın gol girişimi olsa da başka gol olmadı ve Ankara Keçiörengücü, Teksüt Bandırmaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER