Keçiörengücü Bandırmaspor'u konuk ediyor

Ankara Keçiörengücü, Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında bugün evinde Teksüt Bandırmaspor'u konuk edecek.

Keçiörengücü Bandırmaspor'u konuk ediyor

Trendyol 1. Lig'de 16. hafta heyecanı bugün oynanacak 3 maç ile devam edecek. Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü evinde Teksüt Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Play - off'u ve orta sıraları yakından ilgilendiren Ankara Keçiörengücü, Teksüt Bandırmaspor maçı Aktepe Stadyumu'nda oynanacak ve karşılaşma saat 17. 00'de başlayacak. Mücadele TRT Spor'un internet sitesinden naklen yayınlanacak.

Zorlu mücadele de İlker Yasin Avcı düdük çalacak. Avcı'nın yardımcı hakemliğini Gökmen Baltacı ve Muhammet Ali Doğan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Oran olacak.

ORTA SIRALARI YAKINDAN İLGİLENDİREN KARŞILAŞMA

Ankara Keçiörengücü, Trendyol 1. Lig'de oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile topladığı 19 puan sonucunda 9. sırada bulunuyor. Balıkesir temsilcisi Teksüt Bandırmaspor ise play - off hattının daha yakınında bulunuyor. Bordo - beyazlılar oynadığı 15 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 26 puan ile 7. sırada yer alıyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ MUHTEMEL 11'İ

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ahmet Cingöz'ün Teksüt Bandırmaspor karşısında sahaya süreceği muhtemel 11 şu şekilde:

Metin, Bahadır, Erkam Reşmen, Arda, Muharrem, Orhan Nahırcı, Erkam Develi, Melih, Bardhi, Camara, Dembele.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER