Keçiörengücü Altay'a konuk olacak

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda İzmir ekibi Altay'a konuk olacak.

Keçiörengücü Altay'a konuk olacak

Trendyol 1. Lig'de 17. maçları devam ediyor. Başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü İzmir deplasmanında olacak. Eflatun - beyazlılar Altay ile yarın Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda 24 Aralık Pazar (Yarın) saat 19.00'da başlayacak.

Karşılaşmada hakem Ali Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz'ın yardımcılığını Uğur Demirtaş ve Mehmet Pekmezci yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ahmet Ecevit olacak.

Ankara Keçiörengücü oynadığı 16 karşılaşmada aldığı 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 19 puanı bulunuyor. Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmada 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Ankara Keçiörengücü bu mağlubiyet ile çıkışa geçmek istiyor.

AHMET CİNGÖZ İKİNCİ DÖNEMİNDEKİ İLK LİG GALİBİYETİNİ ARIYOR

Ankara Keçiörengücü'nün yeni teknik direktörü Ahmet Cingöz'ün ikinci döneminde henüz galibiyeti bulunmuyor. Eflatun - beyazlıların teknik patronu Altay maçında ilk maçını kazanarak kötü başlangıcı tersine çevirmeyi amaçlıyor.

ALTAY KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYOR

Rakip Altay ise iyi günler geçirmiyor. İzmir ekibi 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 8 puan topladı ve son basamağa demir atmış durumda. Devre arasından önceki son maçtan galibiyet ile ayrılarak kış kampına moralli girmek istiyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ MUHTEMEL 11'İ

Ankara Keçiörengücü'nün teknik direktörü Ahmet Cingöz'ün Altay karşısında sahaya şöyle bir 11 sahaya sürmesi bekleniyor:

Metin, Erkam, Haşim, Arda, Muharrem, Şahverdi, Erkam, Melih, Bardhi, Camara, Dembele.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER