Kayserispor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Trendyol Süper Ligin 7. Haftasının kapanış mücadelesinde Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Her iki tarafında 3 puanı alması halinde rahatlayacağı mücadelenin ayın bilgilerini haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

Kayserispor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Süper Lig heyecanı her hafta oynanan heyecanlı mücadeleler ile devam ediyor. Takımlar hedeflerini gerçekleştirmek adına puan ya da puanlar toplamak için maçlara çıkmaya devam ediyor.

Geçen sezonu beklenenden çok uzak bir performans ile tamamlayan Beşiktaş bu sezon zirve yarışından kopmamak adına mücadelesini sürdürüyor. Sezona iyi bir şekilde başlayan ve ligde henüz yenilmeyen 3 takımdan birisi olan siyah beyazlılar geçtiğimiz günlerde Ajax karşısında 4-0'lık yenilgi karşısında taraftarını şok etmişti.

HER İKİ TARAF İÇİNDE 3 PUAN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Bay geçmesinden dolayı rakiplerinden bir maçta geri olan Beşiktaş deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçını kazanmak ve liderlik yarışından uzak kalmamak istiyor. Ev sahibi Kayserispor ise ligde henüz galibiyetle tanışamadı.

Beşiktaş gibi bay geçtiği hafta olmasından dolayı rakiplerinin bir maç gerisinde olan Burak Yılmaz'ın ekibi ligde oynadığı 5 maçın 3'ünde berabere kalırken 2'sinde rakiplerine boyun eğdi. 19 takımlı ligde 17. sırada olan sarı kırmızılı ekip Beşiktaş maçından 3 puan alma hedefi için mücadele verecek.

Her iki takım içinde büyük önem taşıyan bu mücadele bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele BeIN Sports ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

SONRAKİ HABER