Kadınlar Final-Four'u Mersin'de

EuroLeague Kadınlar Final Four (4'lü final) Mersin'de düzenlenecek.

Kadınlar Final-Four'u Mersin'de

Kadın basketbolunun Avrupa'da kulüp düzeyinde en prestijli kupası olan EuroLeague'de final four (4'lü final) karşılaşmaları için geri sayım devam ederken final four'un düzenleneceği adres belli oldu.

EuroLeague Kadınlar Final Four müsabakaları Mersin'de düzenlenecek.

FIBA AÇIKLADI! FİNAL FOUR MERSİN'DE DÜZENLENECEK

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından yapılan açıklamaya göre 12-14 Nisan tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek. Dev organizasyon Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Dörtlü Final’de ev sahibi Çukurova Basketbol’un yanı sıra son şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding, Çekya ekibi USK Prag ile Fransa temsilcisi Villeneuve-d'Ascq takımları da kıyasıya mücadele edecek.

FİNALE KALMAK İÇİN İKİ TÜRK TAKIMI MÜCADELE EDECEK

EuroLeague yarı finalinde iki Türk ekibi final için karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Çukurova Basketbol ile son şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding mücadele edecek. Bir diğer yarı final eşleşmesinde ise USK Prag ile Villeneuve-d'Ascq adlarını finale yazırmak için mücadele edecek.

YARI FİNAL 12 NİSAN FİNAL 14 NİSAN'DA

Final four da yarı final maçları 12 Nisan Cuma günü yapılacak. Üçüncülük ve kupanın sahibini bulacağı final maçı ise 14 Nisan Pazar günü oynanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER