Kadın güreşçiler Ankara'daki Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Türkiye U13 Küçük Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda, Antalya Kepez Belediyesi Spor Kulübü sporcuları bronz madalyanın sahibi oldu. Ankara'da gerçekleşen organizasyona ilişkin detaylar belli olurken kadın sporcuların başarısı alkış topladı.

Kadın güreşçiler Ankara'daki Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Ülkemizde pek çok spor dalında mücadeleler devam ediyor. Pek çok spor müsabakasına da ev sahipliği yapan Başkent Ankara'nın kapıları bu kez Türkiye U13 Küçük Kadınlar Güreş Şampiyonası için açıldı.

Türkiye U13 Küçük Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda, Antalya Kepez Belediyesi Spor Kulübü sporcuları bronz madalyanın sahibi oldu.

KEPEZ'İN KADIN GÜREŞÇİLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA BRONZ MADALYA KAZANDI

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün güreşçileri Özen Naz Duman ve Fatmagül Şirin, Türkiye U13 Küçük Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı. Ankara’da gerçekleştirilen ve 62 kiloda mücadele eden Kepez’in kadın güreşçileri, azimli bir çalışmanın ardından başarıya ulaşmanın sevincini yaşadı.

Kadın güreşçiler Ankara'daki Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Türkiye U13 Küçük Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda, Antalya Kepez Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Özen Naz Duman ile Fatmagül Şirin bronz madalyanın sahibi oldu.

Kadın güreşçiler Ankara'daki Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı - Resim : 2

Karşılaşmalarda rakipleriyle başarılı mücadele eden sporcular, üçüncülük maçını kazanarak bronz madalyanın da sahibi oldu. Milli takım yolunda önemli bir adım atılırken Kepez Belediyesi Spor Kulübü alt yapısından yetişen sporcuları tebrik eden antrenör Meral Kaya, "Sporcularımızın küçük yaşta elde ettikleri bu başarı, onların gelecekteki milli takım kadrosuna dahil olma yolunda önemli bir adımdır" dedi. Daha nice başarılar elde etmek için sporcuların çalışmalarına aralıksız devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER