Kaan Çinkaya Ankaragücü'nden ayrılıyor mu, akıbeti ne olacak?

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nün altyapısındaki gelişmeler de heyecanla takip ediliyor. Son olarak sözleşmesi biten Ankaragücü'nün ve Milli Takım'ın genç kalecisi Kaan Çinkaya'nın da akıbeti merak edildi. Peki Kaan Çinkaya takımdan ayrılıyor mu?

Kaan Çinkaya Ankaragücü'nden ayrılıyor mu,  akıbeti ne olacak?

Kaan Çinkaya Ankaragücü'nden ayrılıyor mu, akıbeti ne olacak? - Önümüzdeki sezon Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nün altyapısındaki gelişmeler de son günlerde gündemin en tartışılan konuları arasında yer alıyor.

Yeni sezona sayılı günler kala kamp programının ikinci etabına Bolu'da devam eden Başkent temsilcisinin altyapısında tansiyon düşmüyor.

Altyapıdaki geleceğin yeteneklerinin birer birer Başkent ekibine veda etmesi dikkatlerden kaçmazken Başkent temsilcisinin kamp kadrosunda yer almayan Kaan Çinkaya, Arda Ünvay, Furkan Ceylan da taraftarlar tarafından oldukça merak edilmişti.

Tüm bu gelişmelerin yaşanması "Ankaragücü'nün altyapısında neler oluyor?" sorularını akıllara getirirken Ankaragücü'nün ve Milli Takım'ın genç kalecisi Kaan Çinkaya'nın akıbetinin olacağı da merak edilmişti.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nün A takımında sadece Adana Demirspor maçında yedek olarak forma şansı bulabilen 19 yaşındaki genç kalecinin takımdan ayrılıp ayrılmadığına dair taraftarlar sorulara yanıt ararken bizler de Haber Ankara olarak merak edilen soruların yanıtını bulduk.

KAAN ÇİNKAYA ANKARAGÜCÜ'NDEN AYRILIYOR MU?

Haber Ankara'dan Ezgi Kılıç'ın haberine göre Kaan Çinkaya'nın Ankaragücü macerasının son bulup bulmayacağı henüz belli değil. Ankaragücü ile sözleşmesi biten genç kaleci önümüzdeki hafta kulüp ile tekrar bir görüşme gerçekleştirilecek. Kalecinin akIbeti bu hafta içerisinde gerçekleşecek görüşmeler sonrasında belli olacak. Geçtiğimiz sezon takımda fazla forma şansı bulamayan genç kalecinin gündeminde kendisini geliştirebilme ve forma bulabilme isteği yer alıyor. Önümüzdeki hafta içerisinde anlaşma sağlandığı halde Kaan takımda kalabilir de takıma veda edip başka takımlarda mücadele edebilir de...

Öte yandan Ankaragücü'nde geçtiğimiz günlerde kulübün 11 yıllık altyapı ve U19 oyuncusu Tunahan Ertuğrul da bir veda mesajı yayımlayarak takıma veda etmişti.

Kaan Çinkaya'ya dair bir son gelişme yaşanırsa haber sitemizde yer alacaktır.

Ankaragüçlüler burada buluşuyorTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

Haberankara.com - Özel Haber

SONRAKİ HABER