Juventus'un yeni 10 numarasının Kenan Yıldız olduğu açıklandı

Almanya'nın Bayern Münih takımının alt yapısında kendini gösteren Kenan Yıldız buradan İtalya'nın yolunu tutmuştu. Kısa zamanda A takıma yükselen ve Türk Milli takımını seçen Yıldız önemli bir başarıya daha imza attı.

Juventus'un yeni 10 numarasının Kenan Yıldız olduğu açıklandı

Serie A'nın gelmiş geçmiş en köklü takımlarından Juventus, 2022 yılından Kenan Yıldız'ı altyapısına katmıştı. Kısa zamanda takımda yükselen Kenan Yıldız takımın en gelecek vaat edenlerinden birisi olmuştu.

KISA ZAMANDA AVRUPA'DA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Kenan'ın hızlı yükselişi Türkiye'nin de dikkatinden kaçmamış ve Alman asıllı futbolcunun Türk milli takımını seçmesi sağlanmıştı. Milli takım ile 19 yaşında EURO 2024 forması giyen Kenan Yıldız Juventus ile sözleşme uzattı.

Juventus A takımı ile Kasım 2023 yılında sözleşme imzalayan Yıldız henüz bir yıl bile geçmeden takımı ile yeniden masaya oturdu. Juventus efsanesi Del Piero'nun veliahtı olarak görülen Kenan Yıldız'ın yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceği duyuruldu. Ayrıca İtalyan ekibi Yıldız'ın sözleşmesinin 2029 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

YENİ SEZON ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

Maaşında iyileştirme yapılan ve 10 numara gibi özel bir formaya sahip olan Kenan Yıldız'ın mutluluğu gözlerden kaçmadı. Juventus'un en önemli oyuncularından birisi olan Kenan'ın yeni sezonda çok daha fazla forma şansı bulması bekleniyor.

Türk futbolseverlerde milli takımın önemli bir değeri olan Kenan'ı yakından takip ediyor. 19 yaşında önemli bir başarıya imza atan Kenan Yıldız'a anlaşma sonrası tebrik mesajları yağdı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER