Jorge Jesus Al Hilal ile dünya rekoru kırdı

Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Al-Hilal tüm kulvarlardaki üst üste 28'inci maçını kazanarak futbolda en uzun galibiyeti rekorunu ele geçiren takım oldu.

Jorge Jesus Al Hilal ile dünya rekoru kırdı

Geçen sezon Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevini yürüten ve bu sezon Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'ın başında olan Portekizli Jorge Jesus rekora imza attı. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal resmi maçlardaki üst üste 28'inci galibiyetini alarak futbolda en uzun galibiyet serisi rekorunu kırdı.

JORGE JESUSU'LU AL - HİLAL, NEW SAİNTS'IN REKORUNU ELE GEÇİRDİ

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal AFC Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Al Ittihad ile karşı karşıya geldi. Kral Abdullah Spor Kenti Stadyumu'ndaki mücadeleyi Al Hilal 2-0 kazandı.

Tüm kulvarlarda art arda 28. galibiyetini alan Suudi Arabistan temsilcisi, bu alandaki rekor kırarak yeni sahibi oldu. Daha önce Galler ekibi The New Saints, 2016-2017 sezonunda üst üste 27 galibiyete ulaşmış ve 7 yıldır rekoru elinde bulunduruyordu.

AL HİLAL'İN YARI FİNALDE RAKİBİ AL AİN

Al Ittihad'ı eleyen Al Hilal, turnuvada adını yarı finale yazdırırken rakibi Al Ain oldu. Al Hilal ile Al Ain finale kalmak için kıyasıya mücadele verecek.

2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'de görev yapan Porketizli teknik adam Jorge Jesus, sezon başında Al Hilal'e imza atmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER