Japonya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Futbolseverlerin gözü bu maçta. A Milli Takım Futbol Takımı, Japonya ile oynayacağı maç için hazırlıklara Eskişehir'de başladı.

Japonya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

A Milli Futbol Takımı, Japonya ile karşı karsıya gelecek. Türkiye'de çok sayıda futbolseverin gözü bu maçta. A Milli Takımı bu maç için hazırlıklarına Eskişehir'deki antrenmanlarla başladı.

Geçtiğimiz cuma Ermenistan Türkiye karşılaşmasında 1-1 berabere kalan A Milliler bu kez Belçika'da Japonya ile yapacağı özel maç için hazırlıklara Eskişehir'de ki antrenmanlarla başladı.

6e51931f7a0f42f39281bc8b50c12629.jpg

JAPONYA-TÜRKİYE HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Japonya-Türkiye maçı, 12 Eylül Salı günü TSİ 15.20'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Belçika'nın Gent kentinde bulunan Cegeka Arena oynanacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek.

Lindhout'un yardımcılıklarını Rens Bluemink ve Roy de Nas yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jonathan Lardot olacak.

Maçta Erwin Blank VAR, Ingmar Oostrom ise AVAR olarak görev yapacak.

f138d0301100428088a66c310476d341.jpg

MİLLİ TAKIM MAÇA HAZIRLANIYOR

Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçiren Kerem Aktürkoğlu ile hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilen Abdülkerim Bardakçı, aday kadrodan çıkarıldıkları için antrenmanda yer almadı.

Diğer yandan Ermenistan maçında kadroda yer alan İrfan Can Kahveci, rakip oyuncuyla çarpışması sonucu kaşı açılmıştı ve kamp yapılan otelde yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Teknik direktör Stefan Kuntz, yardımcıları ve futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Daha sonra antrenmana başlayan milli oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada maç ve şut çalışması yaptı. Kuntz, antrenman sırasında bazı futbolcularla yakından ilgilendi.

A Milli Futbol Takımı, Japonya ile Belçika'nın Genk kentinde oynayacağı özel maç için yarın saat 15.00'te THY'ye ait uçakla Eskişehir'den Hollanda'nın Maastricht kentine gidecek, ardından da kamp yapacağı Sittard kentine geçecek.

SONRAKİ HABER