İzlanda - Türkiye maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi?

Türkiye A Milli Futbol Takımı Uluslar Liginde A grubuna yükselme hedefine adım adım yürüyor. Millilerimiz yeniden yükseldiği B grubunda 4. maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

İzlanda - Türkiye maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi?

A Milli Futbol Takımımız Uluslar Liginde son maçında grubun puansız takımlarından Karadağ ile karşı karşıya geldi. On binlerce Samsunlu taraftarın önünde maça çıkan Bizim Çocuklar rakibinin karşısında bir çok gol pozisyon bulmasına karşın 3 puanı tek golle aldı.

Oyuna sonradan giren İrfan Can Kahveci'nin attığı gol ile puanını 7'ye yükselten A Milli Futbol Takımımız Galler'in İzlanda ile berabere kalmasından dolayı 2 puan farkla liderliğini sürdürdü.

SIRADAKİ RAKİP İZLANDA

Bu maçın ardından gözler Türkiye'nin bir sonraki maçına çevrildi. Aldığı galibiyet ile morallerini yükselten Teknik Direktör Montella'nın öğrencileri sıradaki maçını İzlanda ile oynayacak.

Ev sahibi olduğu maçta rakibini 3-1 gibi net bir skorla mağlup eden Türkiye benzer bir başarıyı İzlanda deplasmanında arayacak. Eski performansından uzak olan İzlanda ile oynanacak bu kritk mücadele TV8 ve Exxen ekranlarından ücretsiz olarak futbolseverlerin karşısına çıkacak.

ULUSLAR LİGİ MAÇLARI KASIM'DA BİTECEK

Türkiye bu maçın ardından Kasım ayında Galler ve Karadağ ile oynayacakları maçlar ile grup aşamasını tamamlayacak. Millilerimizin Uluslar Liginde A grubuna çıkıp çıkamayacağı bu maçlar ile resmen belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER