İzlanda - Türkiye maçı ne zaman, ertelenecek mi, ertelenme nedeni ne, neden erteleniyor?

Grupta oynadığı son maçını da kazanarak grup liderliğini sürdüren Türkiye bir sonraki maç için deplasmana gitmeye hazırlanıyor. Uluslar Ligi karşılaşması kapsamında bugün oynanması planlanan maçın ertelenmesi gündeme geldi.

İzlanda - Türkiye maçı ne zaman, ertelenecek mi, ertelenme nedeni ne, neden erteleniyor?

Türkiye, Uluslar Ligi mücadelesine devam ederken grupta kazandığı puanlarla grup liderliğine yükselmişti. Uluslar Ligi'nde maçlar devam ederken Türkiye'nin bugün açıklanan maç programı kapsamında İzlanda ile deplasmanda karşılaşması bekleniyordu. Ancak milli maçımızın ertelenebileceği açıklandı. İşte nedeni...

İZLANDA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, BUGÜN OYNANACAK MI, ERTELENDİ Mİ?

Türkiye grup lideri olarak deplasmanda İzlanda ekibine konuk olmaya hazırlanırken son dakika açıklaması geldi. İzlanda'daki hava koşullarıyla sebebiyle Uluslar Ligi'nde oynanacak olan İzlanda-Türkiye maçının ertelenme ihtimali bulunuyor. Maç saatinde don yaşanacağı düşünülerek karşılaşmanın ertelenmesi gündemde.

Konu hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'na da resmi olarak bilgi verildiği belirtilirken hava koşullarına göre karar çıkacağı ifade edildi. Alınacak olan karara göre bugün oynanması planlanan maçın ertelenebileceği ifade edildi.

İZLANDA TÜRKİYE MAÇI BUGÜN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Hava koşulunun uygun olması durumunda milli maçın bugün saat 21:45'te TV8 ekranlarında yayımlanması bekleniyor. Maç saatine kadar resmi açıklamanın gelmesi beklenecek. Yapılacak olan açıklamaya göre maçın bugün oynanması ya da ileri bir tarihe ertelenmesi bekleniyor...

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER