İtalya - Türkiye hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

A Milli Futbol Takımı Mart ayından sonra ilk defa sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Milliler turnuva öncesi, turnuvanın favorilerinden İtalya ile karşılaşacak.

İtalya - Türkiye hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Avrupa'da liglerin ve turnuvaların sonuçlanmasının ardından gözler EUR0 2024'e çevrildi. 4 yılda bir yapılan turnuvanın bu seneki adresi ise Almanya oldu.

GÖZLER "BİZİM ÇOCUKLAR"DA OLACAK

Üst üste 3. defa Avrupa Şampiyonasına katılacak olan milliler EUR0 2016 ve 2020'de istediği sonuçları alamamış ve turnuvaya grup aşamasında veda etmişti. Bizim çocuklar bu turnuvada alacağı sonuç ile önceki turnuvaları unutturmak ve ülkeyi gururlandırmak istiyor.

Geçtiğimiz haftalarda 14 Haziran'da başlayacak turnuva öncesinde Türkiye'nin iki adet hazırlık maçı yapacağı açıklanmıştı. İtalya ve Polonya ile maç yapacak milliler ilk rakibi olan İtalya ile bu akşam deplasmanda karşılaşacak.

İTALYA- TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Turnuva öncesi takımın seviyesinin görülmesi açısından büyük bir öneme sahip olan maç bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele TRT Spor'dan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Milliler bu maçın ardından 10 Haziran'da ikinci hazırlık maçını oynayacak ve turnuvayı bekleyecek. A Milli Takımın turnuvadaki ilk rakibi ise Play-Off turundan gelen Gürcistan olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER