İstanbul Valiliği açıkladı! Fenerbahçe - Galatasaray maçına deplasman seyircisi alınacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesine deplasman seyircisi alınacak mı belli oldu. İstanbul Valiliği, Galatasaraylı taraftarlarının maça alınıp alınmayacağı sorusuna yanıt veren açıklamayı yaptı.

İstanbul Valiliği açıkladı! Fenerbahçe - Galatasaray maçına deplasman seyircisi alınacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında derbi mücadelesi oynanacak. Ülker Stadyumu'nun ev sahipliği yapcağı maç 24 Aralık Pazar saat 19.00'da başlayacak. İki takımda oynadıkları 16 maç sonucunda 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 43 puana sahipler ve ilk iki sırayı paylaşırken Fenerbahçe averaj ile liderlik koltuğunda bulunuyor. Zorlu mücadeleyi kazanan takım haftalardır aynı puanda verilen zirve yarışında puan ile öne geçecek ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Kıtalararası derbiye deplasman tarafı olan Galatasaraylı taraftarının alınıp alınmayacağı merak konusuydu. İstanbul Valiliği yaptığı açıklama ile alınıp, alınmayacağına son noktayı koydu.

FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİBE DEPLASMAN SEYİRCİSİ ALINACAK MI?

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, 24 Aralık Pazar günü saat 19.00'da oynanacak önemli derbiye sarı - kırmızılı taraftarların alınacağını duyurdu.

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, 24 Aralık Pazar Günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçına 2 bin 79 Galatasaray taraftarının alınmasına karar verildiğini açıkladı. İl Spor Güvenlik Kurulu, deplasman takım taraftarları, maçın oynanacağı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'ne toplu olarak giriş yapabileceklerini belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER