İspanya - İngiltere EURO 2024 Finali saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, nerede oynanacak?

Avrupa'nın uluslararası düzeydeki bir numaralı kupasında artık finalin adı belli oldu. Dün akşam oynanan yarı final ayağının ikinci maçında kazanan taraf İngiltere oldu.

İspanya - İngiltere EURO 2024 Finali saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, nerede oynanacak?

14 Haziran'da başlayan futbol şöleni için son düzlüğe girildi. Salı ve Çarşamba günleri oynanan yarı final maçları ile kupada finale yükselecek takımlar belirlendi. İlk yarı final maçında Fransa'yı eleyen İspanya ile Hollanda'yı eleyen İngiltere finalde kozlarını paylaşacak.

İNGİLTERE OTORİTELERİ ŞAŞIRTTI

Favori Hollanda'yı son dakika golüyle 2-1 yenerek adını finale yazdıran İngiltere, turnuva boyunca oynadığı oyunla eleştirilmesine rağmen büyük bir başarıya imza attı. Bir önceki turda ülkemizi eleyen Portakallar ise şok olmuş bir şekilde evin yolunu tuttu.

Mücadelenin ardından futbolseverler final gününe dair araştırmalarını hızlandırdı. Söz konusu finalin ne zaman düzenleneceği belli oldu.

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası finali 14 Temmuz Pazar günü oynanacak. Saat 22:00'da Almanya Berlin Olimpiyat Stadyumunda oynanacak mücadele TRT 1 ve Tabii platformu üzerinden yayınlanacak.

TELEVİZYONDAN İZLEME SIKINTISI YAŞAYANLAR İÇİN ALTERNATİF

Televizyonda maçı seyretme konusunda sıkıntı yaşayanlar için Tabii önemli bir kolaylık sağlıyor. TRT'nin online dizi ve film izleme platformu Tabii üzerinden canlı yayınla TRT kanallarını izleme seçeneği bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER