İsmail Kartal sağlık durumu nasıl, rahatsızlığı nedir, kalp krizi mi geçirdi?

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştırmış teknik direktör İsmail Kartal’ın sağlık durumu ve rahatsızlığı merak edildi.

İsmail Kartal sağlık durumu nasıl, rahatsızlığı nedir, kalp krizi mi geçirdi?

Ünlü teknik direktör ve futbolcu İsmail Kartal ile ilgili ortaya atılan iddia futbolseverleri şaşkına uğrattı. 1996’dan itibaren başta Fenerbahçe olmak üzere Sivasspor, Mardinspor, Gaziantepspor, Konya Şekerspor, MKE Ankaragücü, Orduspor ve Malatyaspor gibi takımları çalıştırmış teknik direktör İsmail Kartal’ın yeni bir son dakika gelişmesi ile sağlık durumu merak edildi. Futbolseverler İsmail Kartal’ın kalp krizi geçirdiği haberiyle sarsıldı. Futbol tutkunları İsmail Kartal’ın sağlık durumu ve rahatsızlığının ne olduğunu merak etti. Kullanıcılar internet üzerinde İsmail Kartal sağlık durumu nasıl? İsmail Kartal rahatsızlığı nedir? İsmail Kartal kalp krizi mi geçirdi? gibi aramalar yapmaya başladı.

İSMAİL KARTAL SAĞLIK DURUMU NASIL?

Son dakika gelişmesiyle geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştırmış teknik direktör İsmail Kartal’ın kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Ancak Kartal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile sağlık kontrolleri için çeşitli kontroller yaptırdığını söyledi. İsmail Kartal'ın sağlık durumu şu an iyi.

İSMAİL KARTAL RAHATSIZLIĞI NEDİR?

İsmail Kartal düzenli sağlık kontrolleri için hastanede çeşitli kontroller yaptırıyor.

İSMAİL KARTAL KALP KRİZİ Mİ GEÇİRDİ?

Sosyal medya ve bazı kaynaklardan elde edinilen bilgilere göre 61 yaşındaki teknik direktör İsmail Kartal’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile sağlık kontrolleri için çeşitli kontroller yaptırdığını söyleyerek kalp krizi geçirdiği iddialarını yalanladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER