İlk yarıyı Halkbank lider Ziraat Bankkart 3'üncü tamamladı

Axa Sigorta Efeler Ligi'nde ilk yarı tamamlandı. Ankara ekibi Halkbank ilk yarıyı lider Ziraat Bankkart ise üçüncü basamakta tamamladı.

İlk yarıyı Halkbank lider Ziraat Bankkart 3'üncü tamamladı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ilk yarı tamamlandı. Başkent ekibi Halkbank ve Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımları ilk yarıyı galibiyet ile tamamladılar.

EFELER LİGİ'NDE İLK YARININ LİDERİ: HALKBANK

Halkbank Erkek Voleybol Takımı ilk yarının son maçında evinde Fenerbahçe Parolpara ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi mücadeleyi zorlanmadan ve rakibine set vermeden 25 - 20, 26 - 24 ile 25 - 19'luk setlerle 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe karşısında galibiyet ile tamamlayan Halkbank bir maç eksiği ile ilk yarıyı lider şekilde tamamlamayı bildi.

ZİRAAT BANKKART GALİBİYET İLE İLK YARIYI TAMAMLADI

Ziraat Bankkart ise ilk yarının son maçında Galatasaray HDI Sigorta ile kozlarını paylaştı. İlk seti Ankara ekibi 25 - 21'lik skorla kazandı ve maçta 1-0 öne geçti. İkinci set büyük çekişmeye sahne oldu. Uzayan seti Galatasaray 25 - 27 kazanarak durumu 1-1'e getirdi. Üçüncü sette denge yeniden Ziraat Bankkart lehine değişti. Başkent ekibi sarı - kırmızılı rakibine bu sette 25 -17 üstünlük kurdu ve 2 -1 öne geçti. Kader setinde tıpkı ikinci sette olduğu gibi kıran kırana bir mücadele oldu. Sarı - kırmızılar uzayan seti 28 -26 kazanmayı bildi. Durumu 2-2'ye gediği maç tie break setine uzadı. Tie break setinde Ziraat Bankkart 15 - 9 üstünlük kurdu ve maçı 3-2 kazandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER