İcardi'ye yoğun ilgi! Taraftarlar Atatürk Havalimanı'na akın etti

Arjantinli santrfor Mauro Icardi dün gece Atatürk Havalimanı'na geldi. Taraftarlar ise ünlü futbolcuya yoğun ilgi gösterdi.

İcardi'ye yoğun ilgi! Taraftarlar Atatürk Havalimanı'na akın etti

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ailesi ile dün İstanbul`a geldi. Bunun ile birlikte ünlü futbolcuya yoğun ilgi gösterildi. Taraftarlar Galatasaray`ın prensip anlaşmasına vardığı Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'ye övgü dolu sözler sarf etti.

icardi1.jpg

Bunun ile birlikte geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi`nin bonservisini almak için sar kırmızılı ekip harekete geçti. Böylece Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile anlaşmaya yaptı.

icardi2.jpg

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali`ne gelen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, çok sayıda taraftar tarafından karşılandı. Havaalanında kendisine sorulan soruları yanıtlayan Icardi, bol gol atacağını ve güzel bir sezon olacağını sözlerine ekledi.

icardi3.jpg

'Geçen sezon eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleniriz umarım. Türkiye`nin en büyük kulübündeyim. Burada olduğum için çok mutluyum' açıklamasına yer verdi. Ardından ise alandan ailesi ile birlikte ayrılarak konaklayacağı otele geçti. Icardi tarafından yapılan bu açıklamaların ardından gözler şimdi yeni sezona çevrilmiş durumda.

SONRAKİ HABER