Icardi sakatlığı ne, kaç maç yok?

Galatasaraylı yıldız Icardi, gün akşam Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Icardi’nin son durumu merak konusu oldu. Icardi, kaç hafta oynamayacak?

Icardi sakatlığı ne, kaç maç yok?

Sarı kırmızılı taraftar Mauro Icardi’nin sakatlığının durumunu merak ediyor. konu ile ilgili Okan buruk tarafından açıklama geldi.

OKAN BURUK’TAN AÇIKLAMA

Dün akşam Galatasaray ve Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Icardi’nin bir süre sahalarda olmayacağı öğrenildi. Mücadelenin sonunda Icardi’nin durumu hakkında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, şunları söyledi:

“Mauro Icardi ile konuştum. Çok kötü bir şey olmayabilir. İstanbul'a döndükten sonra MR'ı çekilecek. Çok büyük olduğunu sanmıyorum. Adalesinden bir sakatlığı olduğu belli. Bir süre uzak kalacak ama o süreyi doktor söyleyecek. Millî araya gelmesi de bizim için avantaj oldu”

“YIRTIK ŞÜPHESİ VAR”

Icardi’nin sağlık durumuna ilişkin yapılan son açıklamada çekilecek MR sonrasında sağlık durumunun netlik kazanacağı ifade edildi. Arka adalesinde yırtık şüphesinin olduğu başarılı futbolcunun 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

GALATSARAY PAYLAŞIM YAPTI

Galatasaray, resmi X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Icardi’nin Adana Demirspor maçının ilk yarında bir pozisyonda zorlama sonrasında sağ arka adalesinde sorun yaşadığı için oyundan çıktığını belirtti. Sarı kırmızılı yıldızın son durumunun yapılacak detaylı tetkikiler sonrasında belli olacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER