Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Adana Demirspor maçında sakatlanan Icardi'nin Galatasaray Fenerbahçe derbisinde olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Icardi'nin son durumuna ilişkin beklenen açıklama geldi.

Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Sarı kırmızılı takımın yıldızı olan Icardi geçtiğimiz gün oynanan Adana Demirspor maçında sakatlanmış ilk yarı tamamlanmadan oyundan çıkmıştı. Icardi’nin sakatlık haberi takımı şoke ederken, Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı sorusu da gündem oldu.

KANAMA, YIRTIK VE ZORLANMA VAR

Yapılan son açıklamaya göre Arjantinli futbolcunun sağ üst arka adale grubunda 2. dereceden kanama, kısmi yırtık ve zorlanma olmasından dolayı başarılı futbolcunun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı konuşuluyor. Bu durumda önümüzdeki haftalarda oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisinde Icardi olmayacak.

GALATASARAY İÇİN DURUM CİDDİ

Icardi’nin takımda olmamasının Galatasaray’ın performansını nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. Arjantinli golcünün takımdan bir süre uzak kalması sadece takımı değil, futbolcunun performansını da bir süre etkileyebilir. Bu noktada Galatasaray’ın Fenerbahçe derbisinde nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi bu yıl 22 Eylül günü oynanacak. Sakatlığından dolayı Fenerbahçe Galatasaray derbisinde oynamayacak olan futbolcunun Gaziantep ve Rizespor maçlarında da süre alma ihtimalinin de düşük olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER