Hüseyin Aytekin açıkladı! JÖAK personeli Ankaragücü Antalyaspor karşılaşmasında bayrak açacak!

Ankaragücü, Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek. MKE Ankaragücü basın sözcüsü Hüseyin Aytekin karşılaşma öncesi sahada JÖAK personelince Türk Bayramı ve Atatürk portesi açılacağını duyurdu.

Hüseyin Aytekin açıkladı! JÖAK personeli Ankaragücü Antalyaspor karşılaşmasında bayrak açacak!

10 Kasım tarihi ülkemizde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümü olarak anılıyor. 10 Kasım 1938 tarihinde hayatını kaybederek ebediyete uğurlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizde anılmaya devam ederken MKE Ankaragücü basın sözcüsünden de bir açıklama geldi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85'nci yıl dönümüne denk gelen MKE Ankaragücü ile Antalyaspor karşılaşmasına özel olarak bir açıklama yapıldı. MKE Ankaragücü basın sözcüsü Hüseyin Aytekin tarafından yapılan duyuruda Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) Komando Personelinin maraton tribünü çatısından iple sarkarak Şanlı Türk Bayrağımızı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresini açacakları bilgisine yer verildi.

ANKARAGÜCÜ - ANTALYASPOR MAÇINDA JÖAK PERSONELİ ATATÜRK'Ü ANACAK

10 Kasım tarihinde oynanacak Ankaragücü - Antalyaspor maçının tarihi bir güne denk gelmesi sebebiyle MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytek'in resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden yaptığı açıklamada ''Antalyaspor karşılaşması hemen öncesi Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı J.Komd.Öz.Asyş.K.lığı (JÖAK) Komando Personeli; maraton tribünü çatısından iple sarkarak Şanlı Türk Bayrağımızı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresini açacaklar.

ekran-goruntusu-2023-11-10-123929-001.png

Türk askerinin cesaretini stadyumumuzda izlememize vesile olacak, tribünlerimizin kıymetli isimlerinden @AydnSngzr'e teşekkür ediyorum.'' ifadeleri yer aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER