Hentbol Süper Kupa müsabakalarının Ankara'da yapılacağı duyuruldu

Sporseverler Hentbolda Süper Kupa müsabakalarının ne zaman oynanacağını merak ediyor. Müsabakaların adresi Başkent Ankara olarak belirlenirken karşılaşma takvimi de belli oldu.

Hentbol Süper Kupa müsabakalarının Ankara'da yapılacağı duyuruldu

Çeşitli spor dallarını takip edenler kupa karşılaşmalarını yakından takip ediyor. Son olarak Hentbolda Süper Kupa müsabakalarının başlayacağı öğrenilirken karşılaşmaların tarihi de merak edildi.

Türkiye Hentbol Federasyonunun (THF) açıklaması ile karşılaşma takvimi ve karşılaşmaların ev sahipliğini yapacak iller de belli oldu.

HENTBOLDA SÜPER KUPA MÜSABAKALARI BAŞKENT ANKARA'DA YAPILACAK

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Hentbolda Süper Kupa karşılaşmaları, 26 - 27 Ağustos 2024 tarihlerinde Başkent Ankara'da oynanacak.

Hentbol Süper Kupa müsabakalarının Ankara'da yapılacağı duyuruldu

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile kadınlar ve erkekler Süper Kupa müsabakalarına, Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu ev sahipliği yapacağı öğrenilirken erkeklerde Beşiktaş ile Spor Toto 26 Ağustos Pazartesi günü, kadınlarda ise Armada Praxis Yalıkavak ile Yenimahalle Belediyespor 27 Ağustos Salı günü karşılaşacak. Süper Kupa müsabakaları saat 19.00'da başlayacak. 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek karşılaşmalar saat 19.00 itibariyle takip edilebilecek.

SONRAKİ HABER