Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

Galatasaray, Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray 3 puanı alarak galibiyetini devam ettirmek isterken taraftarlar maçın yapılacağı tarihi merak etti.

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

Galatasaray ile Hatayspor karşılaşmasına ilişkin detaylar merak konusu oldu. Süper Lig'in 12'nci haftasında lider Galatasaray 3 puanı alarak galibiyetini devam ettirmek isterken taraftarın gözü de Hatayspor maçına çevrildi.

Hatayspor ile Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray'ın Hatayspor'a konuk olacağı açıklanırken karşılaşmayı Bahattin Şimşek'in yöneteceği öğrenildi. Bununla birlikte futbolseverler, ''Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Hatayspor Galatasaray maçında VAR hakeminin Emre Malok olacağı açıklandı. Galatasaray bu akşam Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 11 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da karşılaşacak olan Galatasaray ile Hatayspor maçı beIN Sports 1 ekranından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Saat 19:00'da Mersin Stadyumu'nda oynanacak Hatayspor - Galatasaray maçının ilk 11'i merak edildi.

Hatayspor - Galatasaray maçında muhtemel 11'ler ise;

Hatayspor:

Bekaj, Kerim, Kilama, Cengiz, Ghoulam, Massanga, Aabid, Görkem, Rivas, Lamkel Ze, Dadashov

Galatasaray:

Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi (Barış Alper)

Haberankara.com

SONRAKİ HABER