Halkbank'tan kadroya takviye! Batuhan Duman başkent ekibi için mücadele edecek

Transfer çalışmalarını sürdüren AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank kadrosuna 31 yaşındaki pasör Batuhan Duman'ı kattı.

Halkbank'tan kadroya takviye! Batuhan Duman başkent ekibi için mücadele edecek

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ve CEV Şampiyonlar Ligi ekiplerinden Halkbank transfer çalışmalarına devam ediyor. Başkent ekibi Halkbank Erkek Voleybol Takımı, 31 yaşındaki pasör Batuhan Duman'ı renklerine bağladı.

Ankara voleybolunun önemli takımların Halkbank'ın yeni transferi Batuhan Duman daha önce Ziraat Bankası, İnegöl Belediyespor, Palandöken Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Alanya Belediyespor, Al-Peshmerga (Irak), Bulancak Belediyespor, Şiran Akademi Spor Kulübü, DKSE Dunaujvaros (Macaristan), TÜRŞAD ve Tarım Kredi takımlarında forma giydi.

Halkbank'ın 1,95 metre boyundaki yeni transferi Batuhan Duman artık başkentin mavi - beyazlı renkleri için mücadele edecek.

BATUHAN DUMAN FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYOR

Halkbank'ın resmi imzanın ardından kadrosuna kattığını resmen duyurduğu Batuhan Duman, açıklamlarda bulundu. Yıldız oyuncularla aynı takımda olmanın kendisini heyecanlandırdığını ve hem kendisini geliştirmek hemde takıma katkı sağlamak istediğini aktran Duman, "Bu fırsatı iyi değerlendirerek hem takımıma katkı yapmak hem de kendimi geliştirmek adına çok çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Halkbank kadronun öneml, oyuncularından pasör Aslan Ekşi'nin sakatlığı nedeniyle daha önce de Kanadalı pasör Jay Blankenau'yu transfer ettiğini açıklamıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER