Halkbank'tan Dünya Şampiyonasına kötü başlangıç

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Suntory Sunbirds'e 3-0 mağlup oldu.

Halkbank'tan Dünya Şampiyonasına kötü başlangıç

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası'na kötü başladı. Mavi- beyazlı ekip 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası katılan ilk Türk takımı ünvanı ile Hındistan'ın Bengalauru kentine gitmişti.

Halkbank, Dünya Kulüpler Şampiyonası ilk maçında bugün Japonya'nın Suntory Sunbirds takımı ile karşılaştı.

BAŞKENT TEMSİLCİSİ TURNUVAYA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Başkent temsilcisi, Suntory Sunbirds karşısında set görmeden rakibine 3-0'lık skorla mağlup oldu ve turnuvaya mağlubiyetle başladı.

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zorlu takımlar ile karşı karşıya gelecek Halkbank Erkek Voleybol Takımı 8 Aralık Cuma günü Brezilya'nın Sada Cruzeiro takımı karşısında galibiyet alabilmek için sahaya çıkacak.

HALKBANK'IN YARI FİNALE YÜKSELMESİ İÇİN KRİTİK MAÇ CUMA

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, 8 Aralı Cuma günü B Grubu'nun ikinci karşılaşmasında Brezilya'nın Sada Cruzeiro takımı ile karşı karşıya gelecek. Sarı - lacivertli ekip turnuvada bir üst tura yükselebilmek için yani finale kalabilme konusunda avatanj elde etmesi için rakibini mağlup etmesi gerekiyor.

Halkbank, yarı finale kalması halinde gruptaki konumuna göre A Grubu birinci veya ikinci ile finale kalma mücadelesi verecek. Mavi - beyazlılar yarı finaldeki rakibini mağlup etmesi durumda adını finale yazdıracak ve 10 Aralık'ta 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

SONRAKİ HABER