Halkbank'ın smaçörü Earvin Ngapeth play-off rövanşı öncesi iddialı

CEV Şampiyonliği play-off rövanş maçı öncesi Halkbank'ın smaçörü Earvin Ngapeth açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki Fransız oyuncu Grupa Azoty ZAKSA karşısında hedeflerinin turu geçmek olduğunu belirtti.

Halkbank'ın smaçörü Earvin Ngapeth play-off rövanşı öncesi iddialı

Ankara ekibi Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Grupa Azoty ZAKSA ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Başkent ekibinin 32 yaşındaki deneyimli smaçörü Earvin Ngapeth, CEV Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerinin Grupa Azoty ZAKSAmağlup ederek turu geçmek olduğunu ifade etti.

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında 7 Şubat Çarşamba günü evinde Polonya temsilcisi Grupa Azoty ZAKSA ile karşı karşıya gelecek. Ankara ekibi, maçtan 3-0 veya 3-1'lik sonuçlarla galip ayrılması durumunda çeyrek finale yükselecek başkent temsilcisinin, 3-2'lik galibiyeti halinde ise 15 sayılık altın set oynanacak.

Açıklamalarda bulunan Halkbank'ın deneyimli Fransız smaçörü Earvin Ngapeth, turu geçmek istediklerini belirtti. Ngapeth, ilk maçta rakiplerine 3-2 yenilmelerine rağmen umutlu olduklarını vurgulayarak, "Çok büyük bir takıma karşı oynayacağımızı unutmuyor ve ona göre hazırlanıyoruz. İlk maçta çok fazla hata yaptık ve maksimum seviyemizle oynamadık. Fakat şimdiden söylemeliyim ki çarşamba akşamı yapılacak karşılaşma için iyi işaretler var. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorsanız her türlü meydan okumaya hazır olmanız gerekir. Halkbank olarak ilk hedefimiz bu turu geçmek. Turu geçersek İtalya'dan bir büyük takımla çeyrek finalde karşılaşacağız" dedi.

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için taraftanın desteği ile Polonya ekibini rahat bir skorla geçmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER