Halkbank'ın rakibi Brezilya ekibi Sada Cruzeiro

2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası ikinci maçında Halkbank, Brezilya temsilcisi Sada Cruzeiro ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank'ın rakibi Brezilya ekibi Sada Cruzeiro

2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda A ve B Gruplarında ikinci maçlar 8 Aralık Cuma (Yarın) oynanacak maçlarla devam edecek.

Türkiye'yi ilk kez Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda temsil eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı kritik maçta Brezilya'nın önemli takımlarından Sada Cruzeiro ile karşı karşıya gelecek.

Koramangala Indoor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 8 Aralık saat 14.30'da başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

JOHN GORDON PERRİN UMUTLU

Halkbank'ın tecrübeli smaçörü John Gordon Perrin, Sada Cruzeiro'yu mağlup ederek kendilerini affettirmek ve gruptan çıkmak adına galibiyet almak istediklerini ifade etti. Şampiyonada Sada Cruzeiro'nun 6 kez final oynayıp 4 kez şampiyon olduğunu aktaran Perrin rakibin güçlerini bildiklerini fakat onları yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

HALKBANK İLK MAÇINDA SUNTORY SUNBİRDS'E MAĞLUP OLDU

Halkbank Erkek Voleybol Takımı ilk maçında Japon ekibi Suntory Sunbirds ile karşı karşıya geldi. Suntory Sunbirds, Halkbank'ı üstün bir oyunla set vermeden 3-0 mağlup etti ve 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda ilk maçında ilk galibiyetini aldı.

SADA CRUZEİRO, SUBİRDS'İ ZOR OLSA DA MAĞLUP ETTİ

Sada Cruzeiro ise ilk maçında Halkbank'ın 3-0 mağlup olduğu Suntory Sunbirds ile karşı karşıya geldi. Brezilya ekibi zorlansa da rakibini 3-2 mağlup etti ve gruba galibiyetle başladı.

SONRAKİ HABER