Halkbank yarı final kapısını aralamak için Cucine Lube karşısına çıkacak

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalya'nın Cucine Lube CIVITANOVA takımı ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank yarı final kapısını aralamak için Cucine Lube karşısına çıkacak

Türkiye'yi ve başkent Ankara'yı Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı çeyrek final ilk maçı için sahaya çıkacak.

İtalya voleybolunun güçlü ekiplerinden Cucine Lube CIVITANOVA ile eşleşen başkent ekibi Halkbank ilk maçı evinde oynayacak. 21 Şubat Çarşamba (Yarın) saat 18.00'de başlayacak mücadele Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak.

Karşılaşmada Bulgar hakem Dobromir Dobrev ve Macar hakem Peter Szabo düdük çalacak. Mücaddele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

KARDEŞLER KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Halkbank ile Cucine Lube arasında oynanacak maç Adis ve Mirza Lagumdzija kardeşleri karşı karşıya getirecek. Türkiye Voleybol Milli Takımı'nda forma giyen iki kardeşten Adis, İtalyan temsilcisi Lube, Mirza da Halkbank'ın formasını giyiyor.

Zorlu mücadele öncesi konuşan milli smaçör Mirza Lagumdzija, Cucine Lube2nin güçlü bir takım olduğunu vurgulayrak “Lube’yi anlatmaya gerek yok, çok güçlü bir takım. Ağabeyim dahil çok önemli oyuncuları var. Elbette biz de çok önemli oyunculara sahibiz. Taraftarımızın ve camiamızın desteği ile iyi bir skor alıp İtalya’da turu geçmek istiyoruz. Hedefimiz önce yarı final sonra final” ifadelerini kullandı.

Haberankaraçcom

SONRAKİ HABER