Halkbank ve Ziraat Bankkart'da derbi hazırlıkları devam ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi 14. hafta mücadelesinde Ziraat Bankkart ile Halkbank karşı karşıya gelecek. Her iki takımda bu önemli mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor.

Halkbank ve Ziraat Bankkart'da derbi hazırlıkları devam ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ikinci yarı 14. hafta mücadeleleri ile başlayacak. Açılış gününde tam 6 maç oynanacak ve voleybol severler bu maçların arasında önemli bir mücadeleye tanıklık edecek. Ankara derbisinin oynanacağı haftada Ziraat Bankkart ile Halkbank 6 Ocak Cumartesi saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Binlerin ekran başına kitleneceği karşılaşmada zirveye oynayan iki kulüp kıyasıya mücadele edecek.

İKİ TAKIMDA DA HAZIRLIKLAR SON GAZ DEVAM EDİYOR

Ziraat Bankkart'ın ev sahipliğinde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Slaonu'nda 6 Ocak Cumaertesi oynanacak mücadelenin hazırlıklarını iki Ankara ekibi de sürdürüyor.

HALKBANK; LİDER, ZİRAAT BANKKART; ÜÇÜNCÜ DURUMDA MAÇA ÇIKACAK

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin ilk yarısı tamamlanırken Halkbank ilk devreye adeta damga vurdu. Başkent ekibi oynadığı 13 maçın tamamını kazanarak ligin ilk yarısını namağlup lider tamamladı. Ziraat Bankkart ise 13 maçta 11 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak ilk devreyi 3. sırada tamamladı.

İLK MAÇI HALKBANK KAZANMIŞTI

Ligin ilk yarısındaki maçta Halkbank'ın konuğu Ziraat Bankkart olmuştu. Kıran kırana geçen karşılaşmada Halkbank rakibini zorlansa da 3 - 2 mağlup etmeyi başarmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER