Halkbank ve Ziraat Bankkart yönünü CEV Şampiyonlar Ligi'ne çeviriyor

CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Ankara takımları Halkbank ve Ziraat Bankkart aranın ardından bu hafta Avrupa arenasında yeniden sahne alacaklar.

Halkbank ve Ziraat Bankkart yönünü CEV Şampiyonlar Ligi'ne çeviriyor

CEV Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları 10 Ocak Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

ZİRAAT BANKKART'IN RAKİBİ BELÇİKA EKİBİ ROESLARE

A Grubu'nda mücadele eden Ziraat Bankkart 5. hafta mücadelesinde Ankara'da Belçika ekibi Knack Roeslare'yi ağırlayacak. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele 10 Ocak Çarşamba günü saat 17.00'de başlayacak.

Başkent ekibi Ziraat Bankkart A Grubu'nda oynadığı 4 maçı da kazandı ve topladığı 11 puan ile namağlup lider konumda bulunuyor.

İLK MAÇI ZİRAAT BANKKART KAZANDI

Ziraat Bankkart, Knack Roeslare ile grubun ilk maçında deplasmanda karşı karşıya gelmiş ve Ankara ekibi Belçika temsilcisini 3 -1 mağlup etmişti.

HALKBANK EVİNDE PİACENZA'YI KONUK EDECEK

Halkbank'da evinde İtalyan ekibi Gas Sales Bluenergy Piacenza ile karşı karşıya gelecek. Ankara ekibi Gas Sales Bluenergy Piacenz ile 10 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de karşılaşacak.

Halkbank, Kuzey İtalya ekibi Gas Sales Bluenergy Piacenz ile grubun ilk maçında karşı karşıya gelmiş ve sahadan 3 - 1 galip ayrılmıştı. Halkbank C Grubu'nda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı ve 8 puan ile 2. sırada bulunuyor. Halkbank tek mağlubiyetini Berlin Recycling Volleys'a 3-0'lık skorla almıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER