Halkbank ve Ziraat Bankkart Kupa Voley'de yarı finalde

Başkentin voleyboldaki öncü takımları Halkbank ve Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek finalinde rakiplerini rahat bir şekilde mağlup ederek adını yarı yarı finale yazdırdı.

Halkbank ve Ziraat Bankkart Kupa Voley'de yarı finalde

AXA Sigorta Efeler Ligi ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde başarılı grafiğini sürdüren Ankara voleybolunun öncü takımları Halkbank ve Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Kupa Voley'de de mücadelelerini sürdürüyorlar.

HALKBANK, RAHAT BİR ŞEKİLDE TURLADI

Çeyrek final mücadelelerinin oynandığı turnuvada Halkbank evinde Afyon Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ankara'da bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan mücadele'yi başkent ekibi Halkbank rakibine set vermeden rahat bir oyun ve 25 - 20, 25 - 14, 25 - 21'lik setlerle 3-0 kazanmayı bildi. Efeler Ligi'nde 18'de 18 yapan, CEV Şampiyonlar Ligi play - off'unda Polonya temsilcisi ZAKSA'yı eleyen Halkbank, AXA Sigorta Kupa Voley'de çeyrek finalinde Afyon Belediyespor'u eleyerek adını yarı finale yazdırdı.

ZİRAAT BANKKART SET VERMEDEN YARI FİNALDE

Bir diğer Ankara ekibi Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Kupa Voley'in çeyrek final mücadelesinde evinde Spor Toto ile karşı karşıya geldi. TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan mücadelede kırmızı-beyazlılar rakibini 25 - 19, 26 - 24, 25 - 16'lık skorlarla 2-0 mağlup etti ve CEV Şampiyonlar Ligi ile Efeler Ligi'nin ardından Kupa Voley'de de yürüyüşünü sürdürdü.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER