Halkbank ve Ziraat Bankkart CEV Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçlarına çıkıyor

CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Ankara temsilcileri Halkbank ve Ziraat Bankkart yarın gruplarında 6. maçına çıkacak ve bu etabı tamamlayacak.

Halkbank ve Ziraat Bankkart CEV Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçlarına çıkıyor

Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'nde grup etabı 17 Ocak Çarşamba (Yarın) oynanacak maçlar ile tammalanacak. Ankara ekibi Halkbank ve Ziraat Bankkart'da son grup maçlarına çıkacaklar.

ZİRAAT BANKKART'IN RAKİBİ OLYMPİAKOS

A Grubu'nda mücadele eden oynadığı 5 maçı da kazanarak lider durumda bulunan Ziraat Bankkart son maçta evinde Yunan ekibi Olympiakos'u konuk edecek. Yarın, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak. mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

ZİRAAT BANKKART A GRUBU'NU LİDER TAMAMLADI

Ziraat Bankkart, A Grubu'nda oynadığı 5 maçın tamamını kazandı ve son maçlar öncesi grubu liderliğini garantilemiş bir şekilde sahaya çıkacak. Rakip Olympiakos ise Ziraat Bankkart'ın ardından ikinci basamakta bulunuyor.

HALKBANK PORTEKİZ'DE GRUBU TAMAMLAYACAK

C Grubu'nda mücadele eden Halkbank ise deplasmanda Portekiz temsilcisi SL Benfica ile karşı karşıya gelecek. Portekiz'de bulunan Pavilhao da Luz 2 Nolu Salon'da oynanacak mücadele yarın saat 22.00'de başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak. 6. maçlar öncesi 3. sırada bulunan Halkbank, SL Benfica karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak maçı net bir skor ile kazanmak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER