Halkbank tur için sahaya çıkıyor

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Halkbank, Portekiz'in Benfica takımı ile karşılacaşacak ve bir üst tura kalabilmek için mücadele edecek.

Halkbank tur için sahaya çıkıyor

CEV Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları bugün 5 grupta 20 takımın oynayacağı 10 karşılaşma ile tamamlanacak. Ankara ekibi Halkbank grubun son ve kritik mücadelesinde deplasmanda Portekiz ekibi Benfica ile karşı karşıya gelecek.

HALKBANK - BENFİCA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Mavi beyazlı ekibin Benfica LISBOA Spor Salonu'nda oynayacağı son grup karşılaşması bugün saat 22.00'de başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

HALKBANK'TA HEDEF BİR ÜST TUR

C Grubu'nda 5 maçta aldığı 3 galibiyet 2 mağlubiyet ile 3. sırada yer alan Halkbank, Benfica karşısında kazanarak grubu ilk iki içerisinde tamamlamak ve bir üst tura kalmanın planlarını yapıyor. Halkbank'ın üzerinde C grubunda 5 maçta aldığı 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ile İtalyan ekibi Gas Sales Bluenergy Piacenza ve 5 maçta aldığı 3 galibiyetle 2. sırada yer alan Alman ekibi Berlin Recycling Volleys takımları bulunuyor.

Halkbank'ın rakibi Benfica ise grupta oynadığı 5 mücadeleyi de kazanamadı ve galibiyetsiz son basamakta bulunuyor. Halkbank rakibini set vermeden mağlup etmeyi amaçlıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER