Halkbank play off'un ilk ayağında mağlup oldu

CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Halkbank, Polonya ekibi Grupa Azoty ZAKSA'ya deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

Halkbank play off'un ilk ayağında mağlup oldu

CEV Şampiyonlar Ligi'nde heyecan play - off turu maçları ile devam ediyor. Ankara temsilcisi Halkbank play - off turu ilk maçında Polonya'nın Grupa Azoty ZAKSA takımı ile karşı karşıya geldi.

Polonya'da bulunan Kedzierzyn-Kozle Salonu'nda oynanan mücadeleye Halkbank, Mirza Lagumdzija, Mert Matic, Ma'a, Ngapeth, Yunus Emre Tayaz, Abdel-Aziz ilk 6'sı ile çıkarken Polonya ekibi ZAKSA ise Chitigoi, Smith, Kaczmarek, Bednorz, Takvam, Janusz ilk 6'sı ile Ankara ekiinin karşısına çıktı.

HALKBANK TİE BREAK'TA MAÇI KAYBETTİ

Nefes kesen mücadele 2 saat 29 dakikada sürdü ve voleybolseverlere eşsiz bir akşam yarattı. Karşılaşmaya Halkbank etkili başladı ve seti 25 -21 kazanmayı bilerek Polonya'da 1-0 öne geçen takım oldu.

İkinci sette daha iyi bir oyun ortaya Grupa Azoty ZAKSA, her ne kadar çok farklı bir set sonucu olmasada seti 25-22 kazanarak maçta dengeyi sağladı.

Üçüncü sette ev sahibi ekip benzer bir ortaya koyarak seti 25-21 kazandı ve 2-1 öne geçti. Halkbank 1-0 önde başladığı maçta rakibi karşısında geri düştü.

Halkbank için kader setine geçildiğinde Ankara ekibi müthiş bir hücum performansı ve mücadele ile rakibi karşısında 25-16'lık farklı bir skor elde ederek durumu 2-2'ye getirdi.

Kazanın tie - break setinde belirleneceği maçta Halkbank rakibine 3-2 mağlup oldu ve play - off turu ilk maçında Polonya ekibi Grupa Azoty ZAKSA'ya kaybetti.

RÖVANŞ 7 ŞUBATTA ANKARA'DA

Halkbank ile Grupa Azoty ZAKSA arasındaki rövanş maçı 7 Şubat Çarşamba, Ankara'da bulunan TVF Ziraat Bnakkart Voleybol Salonu'nda oynanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER