Halkbank play off'ta rövanş maçına çıkıyor

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Polonya'nın Grupa Azoty KĘDZIERZYN-KOŹLE takımı ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank play off'ta rövanş maçına çıkıyor

CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off heyecanı son hızı ile devam ediyor. Türkiye'yi ve Ankara'yı CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı grubunu lider tamamladığı için bir üst tura yükselirken grubunu lider tamamlayaman ve 2. basamkata bitiren Halkbank Erkek Voleybol Takımı play - off kaldı.

Halkbank, play - off'ta Polonya temsilcisi Grupa Azoty ZAKSA ile eşleşti. Ankara ekibi ilk maçta rakibi karşısında öne geçsede maçı kazanamadı ve tie break setinde maçı Grupa Azoty ZAKSA'ye 3-2 kaybetti.

HALKBANK - GRUPA AZOTY ZAKSA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında 7 Şubat Çarşamba (Bugün) saat 18.30'da sahasında Polonya temsilcisi Grupa Azoty ZAKSA ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Ankara ekibi ilk maçta Polonya ekibine 3-2 mağlup olduğu için rakibi ile evinde oynayacağı maçta 3-0 veya 3-1'lik sonuçlarla galip ayrılması gerekiyor. Halkbank bu skorları elde etmesi durumunda çeyrek finale yükselecek mücadele 3-2'lik Ankara ekibinin galibiyeti ile biterse 15 sayılık altın set oynanacak.

Polonya temsilcisi ZAKSA'nın her türlü galibiyetinde ise Halkbank turnuvaya veda edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER