Halkbank Hatay deplasmanında

Halkbank, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank Hatay deplasmanında

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 24. hafta heyecanı 9 Mart Cumartesi (Bugün) başlayacak. Birbirinden zorlu mücadelelerin oynanacağı 24. haftada tüm maçlar bugün oynanacak ve 14 takımın kıyasıya mücadele edeceği 7 maç ile sporseverler voleybola doyacak.

HALKBANK 24'TE 23 İÇİN HATAY DEPLASMANINDA

Saatler 13.00'ı gösterirken Galatasaray HDI Sigorta ile Brand Group Alanya Belediye arasında mücadelesi ile hafta resmen başlayacak. AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden başkent ekiplerinden Halkbank ise 14.00 seansında Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Antakya Merkez Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele TVF Youtube Kanalı'ndan da naklen yayınlanacak.

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynadığı 23 maçın tamamını kazanan ve namağlup bir şekilde liderlik koltuğunda oturan başkent temsilcisi Halkbank 65 puan topladı. Halkbank'ın en yakın takipçisi Fenerbahçe Parolpara'nın ise 23 maçta 21 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Sarı-lacivertliler ise topladığı 61 puan ile 2. basamakta yer alıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyespor ise Efeler Ligi'nde düşme hattında bulunuyor. Akdeniz ekibi 23 maçta 1 kez kazanabildi ve topladığı 7 puan ile 13. sırada yer alıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER