Halkbank Galatasaray'ı konuk ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 25. haftasında Halkbank evinde Galatasaray HDI Sigorta ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank Galatasaray'ı konuk ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 25. hafta heyecanı başlıyor. Efeler Ligi'nde maçlar 16 Mart Cumartesi (Bugün) 4 saat diliminde oynanacak. İlk karşılaşmalar 14.00 seansında oynanacak ve 6 takımın sahaya çıkacağı 3 maç oynanacak. Kapanış mücadelesinde ise Ankara ekibi Halkbank, Galatasaray HDI Sigorta ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma TVF Voleybol TV Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

HALKBANK'TA HEDEF 25'TE 25

Başkent temsilcisi Halkbank, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynadığı 24 mücadelenin tamamından galibiyet ile ayrıldı ve topladığı 68 puan ile namağlup liderliğini sürdürüyor. Halkbank'ı 22 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 64 puanlı Fenerbahçe Parolpara takip ediyor.

Fenerbahçe Parolpara ise saat 14.00'te Hatayspor'u Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda konuk edecek.

ZİRAAT BANKKART ALANYA DEPLASMANINDA

Bir diğer başkent ekibi Ziraat Bankkart ise deplasmanda Brand Group Alanya Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Alanya'da bulunan Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma tıpkı Fenerbahçe Parolpara - Hatayspor karşılaşması gibi saat 14.00'da başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER