Halkbank Galatasaray deplasmanında

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 12. haftasında Halkbank, Galatasaray HDI Sigorta'ya konuk olacak.

Halkbank Galatasaray deplasmanında

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 12. haftası zorlu mücadeleye sahne olacak. Zirve yarışını sürdüren iki takımın karşı karşıya geleceği maçta Galatasaray HDI Sigorta'nın konuğu Başkent temsilcisi Halkbank Erkek Voleybol Takımı olacak.

İstanbul'da bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele 17 Aralık Pazar (Bugün) saat 14.00'de başlayacak. Mücadele TVF Voleybol TV ile Galatasaray TV'den naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Benfica karşılaşması nedeniyle haftayı maç yapmadan geçerken Galatasaray HDI Sigorta, Alanyaspor'un konuğuydu.

HER İKİ TAKIMDA KAZANARAK GELDİ

Halkbank rakibini 25 - 17, 25 - 23, 25 - 13'lük setlerle 3 - 0 ile geçti ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde yoluna kayıpsız devam etti. Galatasaray HDI Sigorta ise çok zorlandığı karşılaşmayı 3-2 kazanmayı bildi. Sarı - kırmızılılar karşılaşmada ilk seti 26 - 24 ikinci seti 25 - 22'ik skorlar ile kaybetti ve 2-0 geriye düştü. Bu skorun ardından toparlanan Galatasaray HDI Sigorta üçüncü seti iyi bir oyunla 25 - 17, dördüncü seti de 25-14 kazandı ve maçı tiebreak setine götürdü. Tiebreak setinde de rakibine 15-10'luk üstünlük kuran Galatasaray maçı 3-2 kazanmayı bildi.

ZİRVEYİ YAKINDAN İLGİLENDİREN MÜCADELE

Axa Sigorta Ligi'nde 11 hafta geride kalırken 29 puan ve 1 maç eksiği ile Halkbank 3. sırada bulunuyor. Galatasaray HDI Sigorta ise 27 puan ile Halkbank'ın bir basamak gerisinde 4. sırada bulunuyor.

İlk iki sırada ise 31 puana sahip Fenerbahçe ile Ziraat Bankkart yer aıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER